close

Installatie

Img

Airco installatie

Dankzij een centrale airconditioning geniet u van de perfecte temperatuur in elke kamer van uw huis. Slaapkamers kunnen zelfs op de meest warme zomeravonden verfrissend koel worden gehouden. U profiteert van ideale slaapomstandigheden, volledige beheersing van de luchtvochtigheid en een frisser, schoner huis. Door middel van effectieve, luchtzuiverende filtersystemen, verminderen koelunits ook bacteriën, stof, huismijten, schimmels, huidschilfers van huisdieren en pollen, wat buitengewoon gunstig is voor mensen met allergieën en ademhalingsproblemen.

Wanneer u klaar bent om uw zomer op een geheel nieuwe manier te beleven, vul dan het onderstaande formulier in voor de installatie van uw airconditioning. We willen uw verwachtingen graag overtreffen!

Deskundige wisselstroomvervanging

Bij VES Airco zijn we toegewijd om het werk goed te doen. Als door de fabriek geautoriseerde dealer zijn onze technici F-Gassen gecertificeerde professionals die een veeleisende reeks kern- en speciale examens hebben afgelegd om hun technische competentie te waarborgen. Ze gaan ook door met het trainen van specifieke technologie en producten. We zijn volledig gebonden en verzekerd, bieden gratis schattingen aan huis en handige financieringsopties. Als familiebedrijf hebben we de comfortbehoeften van héél Nederland gediend met een toewijding om de beste prijzen voor de allerbeste service te bieden.

Als het gaat om het beheersen van de luchtvochtigheid binnenshuis, maakt de tweetrapscompressor een aanzienlijk verschil in comfort, waardoor het systeem voornamelijk in een lage trap kan functioneren en u het hoogste rendement behaalt. Een filterdrogersysteem beschermt tegen vocht en verontreinigingen, terwijl de geluidsdeken van de compressor het operationele geluid tot 65 decibel houdt.

Topkwaliteit airconditioning installatie

De opgeleide technici van VES Airco hebben de ervaring, productkennis en toewijding om een ​​systeem te ontwerpen dat perfect aansluit bij uw verwachtingen op het gebied van efficiëntie, prestaties en budget. Door middel van een vakkundige en nauwgezette installatie haalt ons team het meeste uit uw energiecapaciteit, waardoor u luxueuze binnentemperaturen kunt behouden zonder de gevolgen van hoge energierekeningen te lijden. We zijn er niet alleen trots op dat we uw project snel, netjes en perfect kunnen voltooien: we zijn ook beschikbaar voor seizoen onderhoud om uw systeem op piekcapaciteit te laten werken.

Gemoedsrust voor u en uw gezin

VES Airco repareert al meer dan 10 jaar airco-systemen. We willen dat je koel en comfortabel bent, en we garanderen dat alle installaties die we uitvoeren een garantie van één jaar bevatten.